Se også bloggen “ministerbeskyttelse.dk”

Webstedet ministerbetjening.dk rummer dokumentation omkring VK-regeringens og offentlighedskommissionens forslag til en ny offentlighedslov, men kommentarer til det forslag, S-SF-R-regeringen fremsatte i februar 2013 findes nu på webstedet ministerbeskyttelse.dk.

Webstedet ministerbetjening.dk vil blive opretholdt, fordi det rummer hvidbogen om offentlighedskommissionens forslag. Uanset at   regeringen  påstår, at forslaget om indskrænkning i aktindsigten i embedsmændenes betjening af ministre  er blevet ændret, er det vor opfattelse, at der ingen reel forskel er på forslagene, og at hvidbogens kritk også rammer det nye forslag.
Her findes også vort forslag til en langt bedre offentlighedslov, end den, regeringen har fremlagt.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.